miercuri, 11 martie 2009

5 lucruri cu care ne mandrim in Romania

1. Femeile adevarate:
"STAPANA SEXY!! OFER SEDINTE DE DOMINARE SCLAVILOR!! BDSM,PENETRARE,URO,FOOTFETISH,TRAMPLING,UMILIRE VERBALA,TORTURA,ETC.POSED STRAPON,BICI,CATUSE,VIBRATOARE,BILE
ANALE,ETC.SEXUL EXCLUS(NO SEX)100 euro
Asta e un anunt pe care l-am gasit pe net si nu inteleg un lucru! Asta doar te bate, nu te si fute? Deci care vrei sa iei niste bice pe cocoasa, cateva tocuri pe coaie si 20 de catuse-n dinti, fugi fuga la doamna! Auzi!? Vezi ca iti ofera si umilire verbala! Te injura de morti, de copii, de familie, sau cum? Voi v-ati duce? ) Toate astea, la doar 100 euro! Pentru cine nu are banii astia, dar vrea sa aiba parte de asa ceva, ii recomand eu pe florareasa de la dristor!"


3. Petrecerile campenesti:
http://www.youtube.com/watch?v=klgU7JtymIA

4. Nuntile: ( programari la: 0720.60.83.18)
http://www.youtube.com/watch?v=sQLHEBEw-Jc

5. Incertitudinea:
Intrerupem criza financiara, pentru o stire de ultima ora. In urma cu cateva zile, in plina strada, pe bulevardul Decebal din capitala, in plina zi, cativa indivizi deosebit de periculosi, l-au tuns pe Naomi! Unde sunteti bai baieti, sa va cinstim, sa va omenim si sa va multumim, ca ati deranjat look-ul tramvaiului?!?Pai ce iti trebuie tie, domnule Naomi, par lung? Din cate stim, tu nu esti rocker! Bietul de tine….te-au atacat barbarii aia, animalele alea, brutele alea nenorocite care erau invidioase pe tine ca arati extrem de bine! Bai atacatorilor, ce plm sunteti muisti si ati ciuntit baiatul ma? Ce-ati avut cu el? N-ati vazut cat de bine ii statea cu parul lung, invidiosilor?Bai Naomi, nu pune ma la suflet toate prostiile! Te-ai uitat si tu mai atent? Poate vreunul din aia era un fost profesor de-al tau care te-a lasat repetent la anatomie si si-a adus aminte abia acum ca repetentii se tund zero!


PS: "Acilisea e frumos , dar nu prea .... e multe rebuturi ... "

Un comentariu:

  1. desigur, recomandam si versiunea
    http://www.youtube.com/watch?v=HFKCGgq3NwQ&feature=related

    precum si, special pt Naomi, http://www.coltulcolectionarului.ro/mieii-tunsi-zero-raman-repetenti-p-10701.html

    RăspundețiȘtergere